Over ons

Over ons

Roos HarmseMoeder Natuur kookt vanuit een duurzame visie. Dat betekent dat wij zoveel mogelijk met streekgebonden, ambachtelijke en biologische producten werken. Puur, gezond en lekker eten. Eigenaresse Rosalie Harmse is jaren werkzaam geweest als chef kok in binnen en buitenland en is  in 2011 met veel enthousiasme cateringbedrijf  Moeder Natuur begonnen. Omdat wij maar een planeet hebben en daar zuinig op moeten zijn is het belangrijk om daar met een verantwoorde wijze mee om te gaan.

 

Westfriesgasthuis

Niet alleen biologisch en duurzaam staan bij ons hoog in het vaandel. Wij willen ook graag een bijdrage leveren aan het welzijn van kinderen die wel wat extra’s kunnen gebruiken. Daarom schenken wij 5% van onze winst aan de kinderafdeling van het Westfriesgasthuis in Hoorn.

 

Recent Posts

Take away hartige taart.

Take away hartige taart.

Op vrijdag middag en avond leveren wij biologische, vegetarische en seizoen gebonden hartige taarten. Het is een redelijk grote taart waarvan je met twee tot drie personen van kunt eten. Ook wordt er een seizoen salade bijgeleverd. De kosten van deze hartige taart en salade zijn 19,50. Bezorgkosten tussen Hoorn en Enkhuizen bedragen 5,00. Andere plaatsen in overleg. Bestellen kan via de mail, facebook of telefonisch. info@biologischecateringhoorn.nl   0612821932.